Saus met bospaddenstoelen

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de fijngesnipperde sjalot en de geplette knoflook in de boter.
  • 2 Voeg na 5 minuten het kruidentuiltje, de gesneden bospaddenstoelen, de groentebouillon en de verse room toe.
  • 3 Laat sudderen op een zacht vuurtje tot de paddenstoelen helemaal gekookt zijn en de saus romig is geworden.
  • 4 Voeg gehakte peterselie toe en dien op.

Saus met bospaddenstoelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept