Mexicaanse tomatensaus

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de paprika's, sjalot en tomaten tot een fijne brunoise en stoof aan in wat olijfolie. Pel en pers de knoflook. Snijd de chilipeper overlangs, verwijder de pitjes en zaadlijsten en snipper fijn.
  • 2 Voeg de knoflook en de chilipeper toe en stoof verder gedurende 10 min. Voeg het water toe, samen met de suiker en de tomatenpuree. Laat nog even doorkoken.
  • 3 Kruid af met peper en zout en gehakte koriander. Sprenkel er nog enkele druppels limoen over en laat afkoelen in de koelkast.
  • 4 Serveer bij de groentechips als dipsaus.

Mexicaanse tomatensaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept