Glutenvrij brood met rode biet en ricotta

4
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het brood in sneetjes en steek rondjes uit met een ring. Leg deze even onder de grill tot ze mooi krokant en goudbruin zijn.
  • 2 Mix de rode biet fijn in een keukenrobot en kruid met peper en zout.
  • 3 Hak de pistachenoten grof.
  • 4 Besmeer de toasten rijkelijk met de rode biet en lepel er ook wat ricotta op. Kruid met peper en zout en strooi er de gehakte pistachenoten over.
  • 5 Spoel de sinaasappel zorgvuldig en rasp de sinaasappelschil over de ricotta.

Glutenvrij brood met rode biet en ricotta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Makkelijk glutenvrij brood
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept