Notenbrood met pompoen- en zonnebloempitten

14
20 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C.
  • 2 Stort de witte en de volkorenbloem samen met de gist, het zout, de melk en de olie in een kom. Meng het deeg met de kneedstaven tot een homogene massa. Vorm een bal van het deeg en bestrijk die met olie. Laat afgedekt rijzen gedurende een klein half uur.
  • 3 Kneed het deeg opnieuw en voeg de fijngehakte noten en pitten toe. Vorm het deeg tot een brood en laat nog twintig minuten afgedekt rijzen op een met bloem bestrooide bakplaat.
  • 4 Zet gedurende een uur in de oven.

Notenbrood met pompoen- en zonnebloempitten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitenstamppot met appel en kaas
30 min-
Bekijk recept
Compote van knapperige rabarber met yoghurt
Nagerecht
Bekijk recept

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Borreltosti's met oude kaas
35 min-
Bekijk recept
Knapperige toast met rucolaomelet
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept