Granenreep met chocolade

12
35 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
  • 2 Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en voeg de suiker en de honing toe. Verwarm, af en toe roerend, op een zacht vuur tot alles gesmolten is.
  • 3 Neem de pot van het vuur en voeg de havermoutvlokken toe, de zonnebloempitten, de kokosnoot, het kaneelpoeder en de in kleine blokjes gesneden abrikozen. Meng goed.
  • 4 Leg bakpapier in een kleine rechthoekige (17 x 26 cm) of vierkante (21 x 21 cm) ovenschotel. Doe er de bereiding in, strijk glad en verdeel er de chocolade over. Druk goed aan.
  • 5 Bak 25 min. in de oven. Snij het warme gebak in vierkanten of rechthoeken en laat afkoelen in de schotel. Dek af en zet in de koelkast.
  • 6 Wikkel de repen afzonderlijk in boterhampapier.

Granenreep met chocolade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept