Zoek
Ghoriba (droge amandelkoekjes)
4
35 min
Delhaize
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g amandelpoeder
325 g bloemsuiker
2 eieren
100 g fijn griesmeel
geraspte schil van 1/2 onbehandelde citroen
100 g gesmolten boter
30 hele amandelen (met schil)
oranjebloesemwater
0,5 zakje bakpoeder
Bereiding
1
Bevochtig de handen met oranjebloesemwater en maak 30 balletjes.
2
Bevochtig de handen met oranjebloesemwater en maak 30 balletjes.
3
Schik ze op een bakplaat bedekt met een vel bakpapier. Versier ze elk met een hele amandel.
4
Laat ze 20 tot 25 min. bakken in een hete oven, op stand 5-6 (170° C). Laat afkoelen op een rooster.
Ghoriba (droge amandelkoekjes) is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Chocolade-espressotaart
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Paascake met mangoglazuur en cantuccini
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ghoriba Dial Jenjlane
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
SESAMGHORIBA
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept