Ghoriba (droge amandelkoekjes)

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bevochtig de handen met oranjebloesemwater en maak 30 balletjes.
  • 2 Bevochtig de handen met oranjebloesemwater en maak 30 balletjes.
  • 3 Schik ze op een bakplaat bedekt met een vel bakpapier. Versier ze elk met een hele amandel.
  • 4 Laat ze 20 tot 25 min. bakken in een hete oven, op stand 5-6 (170° C). Laat afkoelen op een rooster.

Ghoriba (droge amandelkoekjes) is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Paascake met mangoglazuur en cantuccini
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Ghoriba Dial Jenjlane
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
SESAMGHORIBA
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept