2 Maak de schil van één van de sinaasappelen goed schoon, schil dun, verwijder het wit en rasp de schil dun.
3 Voeg sinaasappelrasp, vanillesuiker en griesmeel toe aan de melk en laat 3 minuten zachtjes koken.
4 Roer af en toe om aanzetten aan de bodem van de pan te voorkomen.
5 Schil de andere 2 sinaasappelen dik en snij de partjes tussen de vliesjes uit, vang het sap op.
6 Pers de eerste sinaasappel uit, vermeng het sap met de likeur en laat de bitterkoekjes hierin 10 minuten weken.
7 Klop de eieren met de suiker tot een witte schuimige massa.
8 Roer van het vuur de eierschuim bij het griesmeel, blijf roeren en laat alles op temperatuur komen (maar niet koken) tot een mooie dikke pudding ontstaat.
9 Verdeel de bitterkoekjes over 4 met koud water omgespoelde puddingvormpjes en schep de griesmeelpudding erop. 1
0 Dek af met plasticfolie en laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. 1
1 Schik de puddinkjes op een bordje en versier met partjes sinaasappel.
Bitterkoekjes-griesmeelpuddinkjes is een recept van Delhaize