Zoek
Salers met gerookte eendenfilet en shiitakes
4
35 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
bieslooksprietjes
40 g boter
8 sneden eendenfilets
1 eetlepel gehakte peterselie
1 gehakte sjalot
1 zakje gemengde salade (mesclun)
1 eetlepel olie
200 g salers
100 g shiitakes
4 eetlepels vinaigrette
zout, peper
Bereiding
1
Hak de sneden gerookte eendenfilet in grove stukken. Versnij de salers tot krullen met behulp van een dunschiller.
2
Sauteer de shiitakes 10 min. in de olie. Laat ze uitlekken en bak ze vervolgens 5 min. in de boter, samen met de gehakte sjalot.
3
Kruid met peper en zout. Schik de gemengde salade op de borden.
4
Verdeel hierover de gerookte eendenfilet, de krullen salers en de paddenstoelen.
5
Besprenkel met peterselie, versier met bieslook. Kruid bij met peper, overgiet met de vinaigrette en dien op.
Salers met gerookte eendenfilet en shiitakes is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van babyboerenkool, shiitake en peer
30 min
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vegetarische ramen in 15 minuten
15 min-
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept