Salers met gerookte eendenfilet en shiitakes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sneden gerookte eendenfilet in grove stukken. Versnij de salers tot krullen met behulp van een dunschiller.
  • 2 Sauteer de shiitakes 10 min. in de olie. Laat ze uitlekken en bak ze vervolgens 5 min. in de boter, samen met de gehakte sjalot.
  • 3 Kruid met peper en zout. Schik de gemengde salade op de borden.
  • 4 Verdeel hierover de gerookte eendenfilet, de krullen salers en de paddenstoelen.
  • 5 Besprenkel met peterselie, versier met bieslook. Kruid bij met peper, overgiet met de vinaigrette en dien op.

Salers met gerookte eendenfilet en shiitakes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van babyboerenkool, shiitake en peer
30 min
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vegetarische ramen in 15 minuten
15 min-
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept