1 Reduceer in een pannetje de cider en de witte wijn met de bruine suiker, de sojasaus, de ciderazijn, de Dijonmosterd, de look en de geraspte gember met 1/
3
2 Leg de lendenbiefstuk in een rechthoekige schotel. Overgiet het vlees met de marinade.
3 Laat het ten minste 30 min. marineren.
4 Giet de marinade af in een pannetje. Reduceer de overige 2/
3 Verwarm de grill of barbecue voor.
5 Dep het stuk vlees droog en strijk het in met olie. Rooster het 3 min. aan elke zijde.
6 Strijk het vlees in met de saus. Gebruik hiervoor een patisserieborsteltje. Rooster de lendenbiefstuk nu nog 1 min. aan elke zijde.
7 Snijd het vlees in fijne plakjes en schik ze op de borden. Overgiet met de rest van de marinade.
Lendenbiefstuk gemarineerd in cider is een recept van Delhaize