Lamsvlees met erwten en munt

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe 30 g boter in een stoofpan en bruin de lamsribben 2 min. aan elke kant.
  • 2 Voeg de bouillon, de geperste knoflook, zout en peper toe, dek af en laat 30 tot 45 min. op een laag vuur bakken. Draai ze regelmatig om, want ze moeten goed sappig zijn.
  • 3 Laat de rest van de boter in een steelpan smelten, voeg de erwten, de munt, zout en peper toe, voeg koud water toe tot ze onder staan en breng zachtjes aan de kook.
  • 4 Laat 15 min. op een laag vuur koken tot de erwten zacht zijn. Dien onmiddellijk op met de lamsribben.

Lamsvlees met erwten en munt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept