Zoek
Lamskoteletjes met ricotta en zongedroogde tomaten
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 lamskoteletjes
250 g ricottakaas Delhaize
100 g raspadura (geraspte Grana Padano kaas)
1 bosje basilicum
80 g zongedroogde tomaten met kruiden Sud & Sol
Bereiding
1
De tomaten laten uitlekken en fijnsnijden.
2
De steeltjes van de basilicum verwijderen en de blaadjes in fijne reepjes snijden.
3
Dit alles bij de ricottakaas mengen samen met peper en zout.
4
De lamskoteletten aanbakken.
5
Een koffielepel van de ricotta mengeling erop wrijven en bestrooien met raspadoura.
6
Enkele minuten onder de grill laten bruinen.
7
Serveren.
Lamskoteletjes met ricotta en zongedroogde tomaten is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept