Lamsrumsteak met artisjokharten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in een pan met zware bodem en laat de fijngehakte sjalotten en het teentje look gedurende 2 minuten fruiten.
  • 2 Voeg de in kwartjes gesneden artisjokharten en de gedroogde tomaten toe. Laat 2 minuten garen op een laag vuurtje. Houd warm. Kruid met peper en zout.
  • 3 Verhit de overige olijfolie. Laat de lamsrumsteaks 4 minuten aan elke kant bruinen.
  • 4 Bestrooi met oregano. Kruid de rumsteaks met peper en zout. Laat de groenten nog even opwarmen.
  • 5 Verdeel het vlees over de borden en garneer met de gebakken groentjes.
  • 6 Besprenkel met het kookvocht. Bestrooi met de fijngehakte peterselie.

Lamsrumsteak met artisjokharten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pittabroodje Gevuld Met Lam
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept