Zalmmoten met een korstje

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de havermout, 2 fijngehakte tenen knoflook, de citroenrasp en de gehakte peterselie door elkaar.
  • 2 Wrijf de zalmmoten in met zout en peper, wentel de moten door het havermoutmengsel. Bak ze in 10-13 minuten in 4-6 eetlepels olijfolie goudbruin, keer ze halverwege en houd ze warm.
  • 3 Verhit in een grote braadpan of wok 2 eetlepels olie, fruit er 1 uitgeperste knoflookteen in en laat de spinazie al roerbakkend snel slinken. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel de spinazie over 4 borden en leg de zalmmootjes erop.

Zalmmoten met een korstje is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met mierikswortelboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met gemengde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept