Bosduiffilet op tropische wijze

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de amandelschilfers zonder vetstof in een pan met antikleeflaag.
  • 2 Schil de ananassen en snij ze in de lengte in vier. Verwijder de vezelachtige kern en snij het vlees in schijven van 1/2 cm dik.
  • 3 Doe peper en zout op de bosduiffilets. Bestrijk ze met honing, gemengd met de “4 kruiden” en een eetlepel warm water.
  • 4 Bak ze met de ananasschijven 7 minuten per zijde goudbruin in een geoliede ovenschotel in een warme oven, th.6 (180°C) en overgiet ze meermaals met het bakvocht.
  • 5 Schik alles op verwarmde borden. Blus het bakvocht met de rum. Overgiet er de borden mee, strooi er amandelschilfers op en dien meteen op

Bosduiffilet op tropische wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept