Koolvisfilets met smeltende sjalotten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de sjalotten met olie en wikkel ze in aluminiumpapier. Leg ze op een bakplaat en laat ze 30 min. braden in een hete oven (th. 6 = 180°C).
  • 2 Bereid 2 l court-bouillon waar u de witte wijn bijgiet.
  • 3 Dompel de koolvisfilets in de koude court-bouillon en breng alles zachtjes aan de kook. Laat nog 8 min. lichtjes razen.
  • 4 Leg de filets opzij, hou ze warm en filter de kookjus. Stoom de aardappelen. Rol ze in de boter, bestrooi ze met Guérande-zout en peper.
  • 5 Verwijder het aluminiumpapier en schik 4 smeltende sjalotten, 1 aardappel, 1 visfilet en enkele blaadjes tuinkers op elk bord.
  • 6 Giet in elk bord 2 eetlepels gefilterde court-bouillon en versier alles met fijngesneden peterselie.

Koolvisfilets met smeltende sjalotten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse vispakketjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde vis met doperwtjespuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in knoflooksaus met tomaatjes
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept