Komkommersalade met gebakken chorizo

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de chorizo in dunne plakjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo in 6 min. bruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Snijd ondertussen de ui in zo dun mogelijke halve ringen en doe in schaal. Rasp de groene schil van de limoen erboven. Pers de vrucht uit en voeg het sap samen met de rietsuiker toe aan de ui. Schep om.
  • 3 Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd het vruchtvlees in schuine plakjes. Voeg toe aan de ui en schep om. Verdeel de plakjes chorizo erover en serveer.

Komkommersalade met gebakken chorizo is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept