1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Dep de vis droog en snijd in grove stukken. Verkruimel de beschuiten. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
2 Doe de vis, beschuit, het limoenrasp, de currypasta en maizena in een kom en pureer met de staafmixer tot een samenhangend geheel. Snijd de bosuitjes in ringen en voeg de helft toe. Vorm van het mengsel met vochtige handen 4 visburgers en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de broodjes ernaast en bak de broodjes en visburgers ca. 10 min. in het midden van de oven.
3 Meng ondertussen 2 el limoensap, de rest van de bosui, de sla, rodekool en olie door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem de broodjes en visburgers uit de oven. Snijd de broodjes open en beleg met wat salade en een burger. Serveer met de rest van de sla.
Broodje Aziatische visburger met sla is een recept van Albert Heijn