Stokbroodje gezond met zalm en waterkers

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 8 min. hard, laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in plakjes. Verwijder ondertussen de buitenste bladeren van de kropsla. Was en droog de binnenste bladeren. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Pluk de blaadjes van de waterkers. Meng de yoghurt met de curry, peper en eventueel zout.
  • 2 Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en beleg de onderste helft achtereenvolgens met de sla, komkommer, zalm, het ei en de curry-yoghurt. Verdeel de waterkers erover en leg de bovenste helft van het brood erop. Druk aan en zet er met gelijke afstand satéprikkers in. Snijd het brood in gelijke stukken.

Stokbroodje gezond met zalm en waterkers is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokbroodje met brie
10 min
Bekijk recept
Kruidig stokbroodje rosbief
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tilapia met groenten uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept