Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui heel fijn. Snijd de olijven en peterselie heel fijn. Meng met de ras el hanout en peper en zout naar smaak door het gehakt. Verdeel het gehaktmengsel in 8 porties en kneed deze in een langwerpige vorm rondom de satéprikkers. Bestrijk de gehaktspiesen dun met de olie. Verhit de grillpan en gril de spiesen in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Serveer met de Griekse yoghurt.

Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gehaktspies met zelfgemaakte tzatziki
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse gehaktspiesen met yoghurtsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse kebab
15 min-
Bekijk recept
Indiase gehaktspiesen met appel-yoghurtdip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept