Asperges met basilicumsaus en krokante parmaham

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de asperges in ruim water met zout aan de kook. Kook de asperges op matig vuur 8 min. Draai het vuur uit en laat de asperges nog 10 min. zachtjes verder garen in het warme kookvocht.
  • 2 Pof intussen de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de aspergesaus met het water en de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de basilicum erdoor en houd de saus op laag vuur warm.
  • 3 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de parmaham in 3 min. krokant en leg op een bord.
  • 4 Verdeel de asperges over 4 borden. Schep er een beetje basilicumsaus over en verkruimel de ham grof boven de asperges. Bestrooi evt. met wat extra basilicum. Serveer de pofaardappelen en de rest van de saus apart erbij.

Asperges met basilicumsaus en krokante parmaham is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept