Zoek
Biologisch broodje chipolata met groene kool
4
15 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 tarwe pistolets (zak 8 stuks)
350 g groene kool
2 el olijfolie
4 biologische runderchipolata (bakje à 200 g)
1 kleine rode ui
2 el salsa mild (pot 230 g)
Bereiding
1
Bak de pistolets 6 min. af op 220 °C. Kook ondertussen de groene kool 10 min. Verhit de olijfolie in een pak en bak de runderchipolata 10 min.
2
Snij de pistoletjes open, bekleed de broodjes met de groene kool, de gesneden rode ui, de salsa en leg overal een worst op.
Biologisch broodje chipolata met groene kool is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept