Boerengranenbroodje met veldsla, biet en geitenkaas

4
20 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de boerengranenbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd de broodjes open en beleg de onderste helften met een toef veldsla en de in flinterdunne plakjes gesneden gekookte biet. Verkruimel de verse geitenkaas grof erboven. Maak de broodjes af met de honing en peper naar smaak.

Boerengranenbroodje met veldsla, biet en geitenkaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept