Flammkuchen met spek

4
110 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed in de keukenmachine of met de mixer met deeghaken van de bloem, de gist, 1/4 van de olijfolie, het handwarme water en een flinke snuf zout een soepel deeg. Vorm een bal en laat het deeg afgedekt op kamertemperatuur 1 uur rijzen.
  • 2 Verhit intussen in een grote koekenpan de laatste olijfolie. Bak de uienringen met een snuf zout op matig vuur in 10 min. zacht.
  • 3 Verwarm de oven voor tot 200 C. Rol het deeg met de deegroller op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een rechthoekige lap van 20 x 30 cm. Leg het deeg op de bakplaat. Besmeer met de crème fraîche en beleg met de uienringen en het spek. Strooi er de kaas over.
  • 4 Bak de flammkuchen in de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin en gaar.

Flammkuchen met spek is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Flammkuchen
110 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flammkuchen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine flammkuchen met gerookte zalm
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Flammkuchen met gruyère en groene asperges
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept