Geroosterde-aspergesalade met pancetta en pecorino

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de grillpan. Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges. Bestrijk de asperges dun met de helft vande olijfolie. Gril ze in de grillpan in 8-10 min. rondom goudbruin en beetgaar. Verhit in een koekenpan de helft van de overgebleven olijfolie. Bak de pancetta in 3-4 min. knapperig uit en leg op een bord.
  • 2 Leg de asperges op een schaal. Verdeel er de pancetta en de sjalot over. Besprenkel met de honing en resterende olijfolie.
  • 3 Schaaf de pecorino grof boven de salade en bestrooi met de tijm en peper naar smaak.

Geroosterde-aspergesalade met pancetta en pecorino is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept