Gestoofde speklap

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een braadpan de vloeibare margarine. Bestrooi de speklappen met zout en peper. Leg het vlees in de hete margarine en bak aan beide kanten bruin aan.
  • 2 Voeg de uien toe en bak ze 4 min. mee.
  • 3 Voeg de honing, de kruidnagels en het water toe. Leg een deksel op de pan. Draai het vuur laag en stoof het vlees 25 min.
  • 4 Neem de deksel van de pan en stoof het vlees nog 10 min., tot de saus de gewenste dikte heeft en het vlees mals en gaar is. Verwijder de kruidnagels. Leg de speklappen op een schaal en schenk er het rijke stoofvocht over.

Gestoofde speklap is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Speklap met shiitake en sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kaas en reepjes speklap
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde speklap met witlof-walnootstamppot
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met krokante speklap
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept