Groene asperges met parmaham en pesto

4
10 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wikkel telkens een beetgaar gekookte groene asperge in een plakje parmaham. Bak de asperges met de ham in een beetje olijfolie krokant. Laat de asperges afkoelen.
  • 2 Bewaar en vervoer de asperges afgedekt en gekoeld. Serveer ze met een bakje groene pesto om te dippen.

Groene asperges met parmaham en pesto is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept