1 Bestrooi het hacheevlees met zout en peper. Verhit de helft van de olie in een ruime braadpan. Bak het vlees rondom in 4 min. goudbruin aan.
2 Voeg de uien en de resterende olie toe en bak nog 2 min. Schenk de fond erbij en breng tegen de kook aan.
3 Draai het vuur laag en stoof het vlees in 2 uur gaar. Voeg na 1 uur de pastinaak toe.
4 Verwarm de oven voor tot 160 ?C. Schep zodra het vlees gaar en zacht is, het water en de mix voor hachee door het vlees. Breng opnieuw tegen de kook aan en laat nog 10 min. zachtjes pruttelen.
5 Schep het vlees in de stoofpannetjes en leg de deksels erop. Kook nu de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Houd de hachee tijdens het koken van de rijst in de voorverwarmde oven warm. Zet de mini-stoofpannetjes op de borden en bestrooi de hachee met de peterselie. Schep de rijst naast de pannetjes op het bord.