Ham-peerrolletjes met rucola

4
10 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in 10 partjes. Besprenkel ze met het citroensap en maal er wat zwarte peper over.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en schud op een bord.
  • 3 Vouw elk plakje rauwe ham in de lengte doormidden. Leg op een plakje ham een paar blaadjes rucola en een partje peer en rol voorzichtig op. Steek er een prikker in. Maak zo 10 ham-peerrolletjes.
  • 4 Klop met de garde in een kommetje een dressing van de balsamicoazijn en de olijfolie. Besprenkel de ham-peerrolletjes met de dressing en strooi er de pijnboompitten over.

Ham-peerrolletjes met rucola is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept