Hete bliksem met blauwaderkaas en noten

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Verwarm de melk met het appelsap, de boter en de kaneel.
  • 2 Giet de aardappelen af en stoom ze droog. Stamp de aardappel fijn. Voeg de appel en het melkmengsel toe en stamp tot een smeuïge stamppot.
  • 3 Schep de kaas, de noten en de bosui erdoor. Breng op smaak met zout en nootmuskaat. Verdeel de hete bliksem over de borden.

Hete bliksem met blauwaderkaas en noten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept