Italiaans 'stapeltje'

4
40 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Pel en snijd de sjalotjes in partjes. Verhit de olie in een hapjespan, voeg de sjalotpartjes toe en fruit ca. 15 min. op een laag vuur.
  • 2 Voeg de rozemarijn toe en breng op smaak met zout en peper. Roer de olijven en kappertjes erdoor.
  • 3 Verdeel de sjalotpartjes gelijkmatig over de bodem van een ovenschaal, leg de plakjes tomaat er dakpansgewijs bovenop. Bestrooi met zout en peper en verdeel de knoflook erover. Schenk de resterende olie eroverheen. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en rooster het gerecht in ca. 25 min. gaar.

Italiaans 'stapeltje' is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept