Italiaanse gehaktballetjes

4
25 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het gehakt met het ei, het verkruimelde beschuit, de Parmezaanse kaas, de gedroogde kruiden en zout en peper naar smaak in een kom en kneed dit tot een samenhangend geheel. Rol er balletjes van ter grootte van een bitterbal.
  • 2 Verhit vloeibare margarine in een pan en bak de balletjes rondom bruin en gaar.
  • 3 Verhit vervolgens olie in een andere pan en fruit hierin de knoflook. Voeg de tomaten en de verse Italiaanse kruiden toe, laat het geheel ca. 15 min. pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verwarm de balletjes in de saus, bestrooi ze met de belegen kaas en verse peterselie en serveer direct.

Italiaanse gehaktballetjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept