Italiaanse vissoep met crostini

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een (soep)pan 1 el olijfolie. Fruit de knoflook 2 min. Voeg de blikken tomaat, 1 blik water en het bouillontablet toe. Kook de soep 5 min. zachtjes.
  • 2 Verhit intussen 2 el olijfolie in een ruime koekenpan. Bak de helft van de sneetjes stokbrood aan beide kanten goudbruin en krokant. Herhaal dit met de rest van het stokbrood. Leg de crostini op een schaal en bestrooi met (zee)zout.
  • 3 Voeg intussen de kabeljauwfilet toe aan de soep. Verwarm de soep nog 5 min. tot de vis net gaar is. Breng op smaak met de oregano en zout en peper.
  • 4 Schep de soep in 4 kommen en druppel de rest van de olijfolie in de soep. Serveer met de crostini.

Italiaanse vissoep met crostini is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept