Zoek
Knapperig broodje met Hollandse geitenkaas
4
10 min-
Jumbo
Lunchgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eieren
4 kaiserbroodjes
40 g gezouten roomboter
200 g Hollandse geitenkaas
40 g zongedroogde tomaten in olie
20 g jonge bladsla melange
Bereiding
1
Kook het ei (of de eieren) in ca. 8 min. hard. Snijd de broodjes open. Bestrijk ze met de boter.
2
Laat de eieren onder stromend koud water schrikken. Pel de eieren en snijd ze in partjes.
3
Beleg de onderste helften van de broodjes met de geitenkaas, de reepjes tomaat, het ei en de sla. Leg de bovenste helften weer erop.
Knapperig broodje met Hollandse geitenkaas is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept