Knapperig broodje met Hollandse geitenkaas

4
10 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook het ei (of de eieren) in ca. 8 min. hard. Snijd de broodjes open. Bestrijk ze met de boter.
  • 2 Laat de eieren onder stromend koud water schrikken. Pel de eieren en snijd ze in partjes.
  • 3 Beleg de onderste helften van de broodjes met de geitenkaas, de reepjes tomaat, het ei en de sla. Leg de bovenste helften weer erop.

Knapperig broodje met Hollandse geitenkaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept