Krokante kabeljauwvingers

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kabeljauwfilet in repen van 2 x 2 x 8 cm. Bestrooi de vis met zout.
  • 2 Klop in een diep bord het ei los. Meng er de kaas en de knoflook door. Strooi de bloem op een tweede bord en het paneermeel op een derde bord.
  • 3 Wentel de visrepen achtereenvolgens door de bloem, het ei-kaasmengsel en tenslotte door de paneermeel.
  • 4 Verhit de olie in een koekenpan. Bak de kabeljauwvingers in 4-5 min. goudbruin en gaar. Laat de vis uitlekken op een schaal met keukenpapier en bestrooi ze nog met een beetje zout. Serveer de kabeljauwvingers met de ravigottesaus.

Krokante kabeljauwvingers is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept