Kruidige rucolawrap

4
15 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de roomkaas met de basilicum en de bieslook door elkaar en breng het op smaak met peper.
  • 2 Verhit de grillpan en bestrooi de zalm met zout en peper. Bestrijk met de olie. Gril de zalm op hoog vuur aan beide kanten ca. 2 min. Leg de zalm op een bord en trek het met een vork in wat grovere stukken uit elkaar.
  • 3 Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Bestrijk de tortilla's met de roomkaas en verdeel de paprikareepjes, de zalm en het grootste deel van de rucola erover.
  • 5 Vouw de wraps dubbel, leg ze op een schaal naast elkaar. Verdeel de rest van de rucola over de wraps.

Kruidige rucolawrap is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolawrap met Italiaanse Quornstukjes
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept