Kwarteleitjes met pancettaboontjes

4
10 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de haricots verts in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet ze af en spoel ze onder stromend water koud. Laat ze goed uitlekken.
  • 2 Vouw de plakjes pancetta dubbel. Verdeel de boontjes erover en rol op. Bewaar de rolletjes afgedekt in de koelkast tot gebruik.
  • 3 Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje. Bak de rolletjes rondom in 3 min. goudbruin en knapperig. Leg ze op het bord. Breek 2-3 kwarteleitjes boven een pannetje en bak ze in 2 min. gaar. Draai voor heel jonge kinderen het ei nog even om, zodat de dooier goed gaar wordt. Leg bij de rolletjes en bestrooi met bieslook en zout en peper naar smaak.

Kwarteleitjes met pancettaboontjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Salade van roze kwarteleitjes
40 min
Bekijk recept