Lauwwarme boerensalade met Brabantse ham

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een hapjespan de olie. Bak de krieltjes in 4 min. goudbruin. Schep de worteltjes en de champignons erdoor en bak in nog 4 min. beetgaar. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen tot lauwwarm.
  • 2 Kook intussen de erwtjes in water met zout in 3 min. beetgaar. Giet de erwtjes af.
  • 3 Meng in een kom de erwtjes met de hamreepjes. Schep de krieltjes met de groenten erdoor. Voeg de peterselie, zout, peper en naar wens een extra scheutje olijfolie toe.

Lauwwarme boerensalade met Brabantse ham is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept