Zoek
Noedels met zalm, sugarsnaps en kruidenolie
4
20 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 el peterselie
2 el bieslook
1 teen knoflook
2 tl citroenrasp
100 ml olijfolie
400 g noedels
400 g sugarsnaps
1 el zonnebloemolie
300 g (pacifische) zalm
1 staafmixer
Bereiding
1
Maak de kruidenolie door de peterselie, de bieslook, de knoflook, de citroenrasp en de olijfolie met een staafmixer enigszins fijn te malen.
2
Bereid de noedels volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Meng ze met de helft van de kruidenolie en houd ze warm.
3
Blancheer ondertussen de sugarsnaps tot ze beetgaar zijn en houd ze ook warm.
4
Bak de zalm in de zonnebloemolie in de koekenpan in ca. 3 min. net gaar. Haal de pan van het vuur en roer de rest van de kruidenolie erbij.
5
Schep de zalm en de sugarsnaps door de noedels.
Noedels met zalm, sugarsnaps en kruidenolie is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept