Paashaascrostini met roerei

4
30 min-
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng in een kom de cherrytomaatjes met 1 el olijfolie en zout en peper naar smaak. Verdeel over een bakplaat. Halveer de haasbroodjes horizontaal en leg ze aan de zijkant op de bakplaat. Bestrijk ze rondom met 1 el olijfolie.
  • 2 Bak het brood en de tomaatjes 8-10 min. Neem de paashaascrostini uit de oven en rooster de tomaatjes nog 5 min. Klop de eieren los met het melk. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Smelt in een koekenpan de roomboter. Schenk het eimengsel in de pan. Laat het ei even stollen. Roer zachtjes 3-4 min. door zodat een smeuïg roerei ontstaat. Leg de crostini op 4 borden. Schep het ei op de crostini en leg de gepofte tomaatjes ernaast.

Paashaascrostini met roerei is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept