Pannenkoekjes met blauwe bessen en gembersiroop

4
30 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem boven een kom. Voeg, al kloppend met een garde, het ei en de karnemelk langzaam toe. Klop tot een glad beslag.
  • 2 Verhit steeds een beetje olie in een koekenpan. Schep een soeplepel beslag in de pan en bak het pannenkoekje in 3 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Bak met de rest van de olie en het beslag nog 7 kleine pannenkoekjes. Houd de pannenkoekjes op een bord onder een deksel warm. Meng intussen de bessen met de gembersiroop.
  • 3 Vouw de pannenkoekjes in vieren en leg op de borden. Verdeel er de blauwe bessen met de gembersiroop over. Bestrooi met de munt.

Pannenkoekjes met blauwe bessen en gembersiroop is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept