Pompoenpuntjes met beenham en ei

4
15 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de sneetjes oerbrood pompoen op een plank. Besmeer 4 sneetjes brood met de roomboter. Verdeel er de beenham, de in plakjes gesneden hardgekookte eieren en de jongebladslamelange over.
  • 2 Besmeer de laatste 4 sneetjes brood met de citroen & dille-mosterd. Leg ze met de besmeerde kant op het belegde brood. Snijd de sandwiches in vieren.

Pompoenpuntjes met beenham en ei is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept