Zoek
Provençaalse ovenschotel van visfilet en tapenade
4
40 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g trostomaten
1 snufje zout
1 snufje peper
600 g kabeljauwfilet
230 g zwarte olijven zonder pit
100 g gepelde walnoten
4 el olijfolie extra vierge
20 g basilicum
125 g zachte geitenkaas met honing
2 rode uien
Bereiding
1
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
2
Verdeel de plakjes tomaat over de bodem van een ovenschaal. Bestrooi ze met zout en peper en leg hierop de visfilets.
3
Meng in een kom de olijven met de walnoten, de olijfolie en de grofgehakte basilicum. Verkruimel de kaas erboven en schep de kaas er losjes door.
4
Verdeel de 'tapenade' over de visfilets en verdeel de uiringen erover.
5
Bak de visschotel 30 min. in de oven gaar en bestrooi met de basilicumblaadjes.
Provençaalse ovenschotel van visfilet en tapenade is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept