Provençaalse ovenschotel van visfilet en tapenade

4
40 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C.
  • 2 Verdeel de plakjes tomaat over de bodem van een ovenschaal. Bestrooi ze met zout en peper en leg hierop de visfilets.
  • 3 Meng in een kom de olijven met de walnoten, de olijfolie en de grofgehakte basilicum. Verkruimel de kaas erboven en schep de kaas er losjes door.
  • 4 Verdeel de 'tapenade' over de visfilets en verdeel de uiringen erover.
  • 5 Bak de visschotel 30 min. in de oven gaar en bestrooi met de basilicumblaadjes.

Provençaalse ovenschotel van visfilet en tapenade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept