1 Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de grillpan. Bestrijk de kipfilet met 1/3 van de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de kip in 10-12 min. bruin en gaar. Kook intussen de broccoli in 4 min. beetgaar.
2 Giet de quinoa af en spreid uit op een schaal om snel af te koelen of spoel de quinoa koud. Boen de limoenen schoon, rasp de groene schil eraf en pers de vruchten uit. Besprenkel de quinoa met de rest van de olijfolie en het limoensap.
3 Schep de sjalot, de broccoli, de limoenrasp, de gojibessen, de noten en de rucola door de quinoa. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de kipfilet in schuine plakjes.
4 Verdeel de quinoa over de borden. Leg de gegrilde kipfilet erbij.
Quinoasalade met gojibessen en gegrilde kip is een recept van Jumbo