Roergebakken garnalen met limoennoedels

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze goed uitlekken.
  • 2 Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de paprikastukjes ca. 4 min. Roer de kokos en de currypasta erdoor. Schep de spinazie erdoor en roerbak het 2-3 min. totdat de spinazie net geslonken is.
  • 3 Schep de uitgelekte noedels, de limoenrasp, het -sap en 1/3 van de gembersiroop erdoor. Verwarm het al omscheppend op matig vuur even door.
  • 4 Roerbak de taugé in de rest van de olie met de garnalen ca. 3 min. op een hoog vuur. Breng het op smaak met de rest gembersiroop.
  • 5 Verdeel de roergebakken noedels en de roergebakken garnalen met de taugé over de borden.

Roergebakken garnalen met limoennoedels is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept