Romige bagel met kropsla en rolladecarpaccio

4
20 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de bagels en rooster de helften in de broodrooster goudbruin en krokant. Laat ze iets afkoelen.
  • 2 Besmeer de onderste helften van de bagels met de zuivelspread. Beleg ze met de sla, de carpaccio en de reepjes tomaat.
  • 3 Leg er de bovenste helften op en leg ze op een schaal.

Romige bagel met kropsla en rolladecarpaccio is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept