Romige risotto met champignons

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de boter in een hapjespan. Laat de ui en de champignons hierin zachtjes bakken. Voeg de rijst toe en laat 1 min. meesmoren.
  • 2 Voeg al roerend telkens ongeveer 1 dl van de bouillon toe en breng de risotto al roerende aan de kook. Voeg de volgende scheut bouillon pas toe als de vorige geheel is opgenomen. Kook de risotto in totaal ca. 25 min. beetgaar.
  • 3 Breng de risotto op smaak met zout en peper en voeg desgewenst nog wat extra bouillon toe om het extra smeuïg te maken.
  • 4 Schep de helft van de Parmezaanse kaas samen met de crème fraîche door de risotto.
  • 5 Verdeel over de borden en garneer met de resterende Parmezaanse kaas en de bieslook.

Romige risotto met champignons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept