Rozijnenbrood met lemoncurd en geitenkaas

4
10 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel en strooi dit op een bord. Snijd de rozijnenbollen 2 keer horizontaal door zodat er 3 plakken ontstaan. Besprenkel de plakken met de olijfolie en bestrijk ze met de lemoncurd.
  • 2 Beleg de plakken met de geitenkaas. Strooi er het amandelschaafsel over.
  • 3 Leg de plakken weer terug op elkaar en snijd het in mooie punten.

Rozijnenbrood met lemoncurd en geitenkaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Zoete kwark-roombroodjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept