1 Bereid de mix voor de pannenkoeken met de halfvolle melk volgens de gebruiksaanwijzing.
2 Verhit steeds een beetje olie (totaal maximaal 4 el) in een koekenpan en bak 4-6 pannenkoeken van het beslag.
3 Verhit ondertussen in een wok 2 el olie. Bak de kipfilet in reepjes in ca. 4 min. bruin. Voeg de courgette en de Chinese roerbakgroenten toe. Bak de groenten in ca. 5 min. knapperig gaar. Breng op smaak met zout en peper.
4 Verwarm de satésaus volgens de gebruiksaanwijzing. En meng de atjar tjampoer met de komkommer.
5 Verdeel de kip met de groenten over de pannenkoeken. Klap ze dubbel of rol ze op en leg de pannenkoeken op een schaal.
6 Laat iedereen aan tafel naar eigen smaak de pannenkoeken afmaken met de satésaus, de gebakken uitjes en de sambal. Serveer met de kroepoek.