1 Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de broccolistelen in plakjes. Kook de spaghetti in water met zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccoliroosjes en plakjes in weinig water met een snufje zout in 5-6 min. beetgaar.
2 Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan. Bestrooi de schnitzels met zout en peper naar smaak en bak ze in 6-8 min. bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en houd het onder een deksel warm.
3 Fruit de ui op laag vuur ca. 3 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg het water toe en roer de aanbaksels los. Schenk de kookroom in de pan en verwarm de saus 1-2 min. op laag vuur. Voeg naar smaak de basilicum, zout en peper toe.
4 Verdeel de spaghetti over (diepe) borden. Leg de schnitzels erop en schep de basilicumsaus erover. Serveer met de broccoli.
Schnitzel met basilicumsaus is een recept van Jumbo