Schnitzel met basilicumsaus

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de broccolistelen in plakjes. Kook de spaghetti in water met zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccoliroosjes en plakjes in weinig water met een snufje zout in 5-6 min. beetgaar.
  • 2 Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan. Bestrooi de schnitzels met zout en peper naar smaak en bak ze in 6-8 min. bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en houd het onder een deksel warm.
  • 3 Fruit de ui op laag vuur ca. 3 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg het water toe en roer de aanbaksels los. Schenk de kookroom in de pan en verwarm de saus 1-2 min. op laag vuur. Voeg naar smaak de basilicum, zout en peper toe.
  • 4 Verdeel de spaghetti over (diepe) borden. Leg de schnitzels erop en schep de basilicumsaus erover. Serveer met de broccoli.

Schnitzel met basilicumsaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept