Zoek
Schnitzelreepjes met mosterdsaus
4
20 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 el Heinz Yellow Mustard mild
300 g zilvervliesrijst
700 g broccoli
2 el olijfolie
1 schaal schnitzel naturel (290 g)
150 ml kookroom light (flesje 250 ml)
2 tl tijm (bakje 20 g)
1 snufje zout
1 snufje peper
Bereiding
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de broccoli in water met zout in 6 min. knapperig gaar.
2
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bestrooi de schnitzelreepjes met zout en peper en bak ze 2-3 min. aan. Schep ze uit de pan.
3
Voeg de kookroom toe aan het bakvet en roer de aanbaksels los. Breng tegen de kook aan.
4
Draai het vuur laag en roer de mosterd en de tijm erdoor. Leg het vlees terug in de saus en stoof nog 5 min. afgedekt.
5
Verdeel het vlees over 4 borden en serveer met de zilverliesrijst en de broccoli.
Schnitzelreepjes met mosterdsaus is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Geschnetzeltes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept